Vejledningen fungerer som en rejseplan til den virtuelle rejse og er tiltænkt undervisere, studerende, autodidakte og andre videbegærlige, der ønsker at forstå Jordens økosystem og de planetære forandringer vi står midt i.  

Forløbet er tilrettelagt som et crash course, der i løbet af ni lektioner, giver en forståelse af de dynamikker der ligger bag de globale forandringer der er i gang i naturen, samt et indblik i hvad videnskaben fortæller om hvordan Jordkloden vil ændre sig de kommende årtier.

Hver lektion introducerer et emne som ved hjælp af en Prezi-præsentation bliver en audio-visuel rejse gennem Jordens forskellige sfærer. Denne vejledning uddyber det materiale der fremvises og skal derfor læses i sammenhæng med Prezi-præsentationerne, som er det primære undervisningsmateriale.

Undervisnings-

vejledning

Klik på billedet af forsiden for at åbne undervisningsvejledningen. Afhængigt at dine browser-indstillinger vil PDFen åbne i et nyt vindue eller blive placeret i din download mappe. Bemærk at det er en stor fil, så det kan tage lidt tid at åbne den. Hvis du ønsker at købe en trykt udgave af vejledningen, kan du bestille den her.